Met één swipe calorieën en koolhydraten tellen

De Sweetbee Platemate® tablet- en smartphone applicatie toont op eenvoudige en visuele manier hoeveel koolhydraten en calorieën uw maaltijd telt. U kan deze gegevens én uw bloedglucosewaarden dag per dag controleren en opslaan. Realiseer zo uw eigen doelstellingen. Met méér dan 200 voedingsproducten in de databank kan u eindeloze combinaties maken en gezonde inspiratie opdoen. In enkele seconden is uw virtuele maaltijd klaar. Smakelijk!

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en FUN !

Toegang tot de voedingsdatabank in één beweging
Dankzij de touch-technologie bladert u vlot doorheen meer dan 400 producten. Netjes in categorieën ingedeeld en met een handige zoekfunctie.

Virtuele maaltijd
Gedaan met ruwe schattingen en producten afwegen op de weegschaal. Met de Platemate® kan u op een speelse manier uw maaltijd virtueel bereiden en vergelijken met wat er effectief op uw bord ligt. Niet zomaar een leuk gadget, maar levensnoodzakelijke informatie.

Toegang tot de koolhydratengids
Via een afzonderlijk scherm hebt u toegang tot de complete koolhydratenvoedingsgids. Hierin worden alle producten gevisualiseerd als een portie die overeenkomt met één koolhydraateenheid (12,5 gram koolhydraten).

Details voedselopname
In geen tijd maakt de applicatie alle berekeningen van uw maaltijd. U vindt er naast het aantal koolhydraten en calorieën tevens het vetgehalte en de hoeveelheid eiwitten en vezels in terug. Wanneer u uw doelstellingen overschrijdt, dan wordt dit aangeduid met een rode balk.

Opslaan maaltijden en bloedglycemie
Met een vingertoets kan u de maaltijd opslaan in het logboek. Op deze manier kan je de relatie tussen voedselopname en glycemie over een bepaalde periode perfect opvolgen.

E-mail functionaliteit
In een traject van telemonitoring kan u van op afstand al uw voedingsinnames en bloedglucosewaarden op eenvoudige manier delen met de zorgverstrekker.

De Platemate® kan je downloaden via Apple App Store, and GooglePlayTM Store*.

Succes!

Voor meer informatie surf naar http://nl.sweetbee.eu.

 

 

 

Platemate® is een product in eigendom van Sweetbee bvba, Mechelsesteenweg 91, B-3012 Belgium

*Werkt met iOSAndroid™ telefoon of tablet Apple,® iPad®, iPhone®, iPod®, and iPod® touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in the VS en andere landen. App StoreSM is een dienstmerk van Apple Inc.© 2012
Google Inc. Alle rechten voorbehouden. Google en het Google Logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Android is een handelsmerk van Google, Inc.

4.25
op basis van 8 stemmen.