OneTouch® Interface kabel

USB Cable

Een OneTouch® USB-kabel is vereist om de testresultaten van uw meter* naar uw personal computer over te brengen. U kunt de testresultaten dan bekijken met behulp van de OneTouch® software voor diabetesbeheer of andere software die met de meters van LifeScan compatibel is.

Bel gratis de OneTouch® lijn op 0800-022 24 45 (vanuit Nederland) om te horen of u in aanmerking komt voor een gratis OneTouch® USB-kabel.

Besturingssystemen

De seriële kabel werkt met elk ondersteund Windows® besturingssysteem. De USB-kabel werkt met Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista™ en Windows 7 (na installatie van meterstuurprogramma versie 1.0 of OTDMS versie 2.3.3).

De USB-kabel kan alleen met de nieuwe OneTouch® software voor diabetesbeheer gebruikt worden.

Om uw meter op uw pc aan te sluiten, hebt u het volgende nodig:

  • Een LifeScan/OneTouch® meter met gegevenspoort*
  • De OneTouch® USB-kabel (9-pins seriële of USB-kabel) of een standaard USB-kabel van het Type A Male naar Type Mini-B 5-pins als u de OneTouch® Verio® IQ of OneTouch® Verio® meter gebruikt
  • Een personal computer met een vrije 9 pins COM- of USB-poort
  • OneTouch® software voor diabetesbeheer of compatibele communicatiesoftware

*Als u een 9 pins kabel gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de op het scherm met voorkeuren geselecteerde seriële poort (COM) overeenkomt met de seriële poort waarop de OneTouch® kabel wordt aangesloten of dat de automatische zoekmogelijkheid voor seriële poorten is geselecteerd.