Over OneTouch®

 

LifeScan is een toonaangevende producent van bloedglucosemeters Elke dag gebruiken meer dan 3 miljoen mensen wereldwijd een bloedsuikermeter van het merk OneTouch®. Deze producten kunnen een verschil maken in het leven van iemand met diabetes.

De taak van LifeScan gaat echter verder. Om diabetes onder controle te houden is meer nodig dan een handig meetapparaatje. Succes op lange termijn is gebaseerd op inzicht in het belang van bloedglucose, hoe die te meten en hoe je met die informatie dient om te springen.

Daarom zien wij het verstrekken van precieze en bruikbare informatie als een belangrijke taak van ons bedrijf. Op deze manier kunnen onze glucosemeters ten dienste staan van een betere levenskwaliteit van mensen met diabetes.

Deze website vervangt onze gratis OneTouch® lijn niet. Ze bevat wel een rijke bron aan informatie en opent een directe en permanente communicatielijn, waardoor u ons beter kan bereiken en leren kennen.

Als u op deze webpagina's ergens iets vindt dat u nog niet wist, of iets ontdekt dat u kan delen met een vriend of familielid, dan heeft deze site haar waarde bewezen.

Hartelijke groeten,
De mensen van LifeScan Benelux